Information fra Hjemmetandplejen (Omsorgstandpleje)

På baggrund af COVID-19 organiseres omsorgstandplejen lidt anderledes end normalt. Omsorgstandplejen fungerer fortsat og udfører behandlinger efter de nu gældende regler. Dvs. at vi udskyder de regelmæssige undersøgelser og forebyggende behandlinger og udfører i den næste periode kun nødbehandlinger samt giver råd og vejledning over telefonen.

Vores kontor fungerer imidlertid stadig, og man kan ringe til os for råd og vejledning eller for at meddele behov for nødbehandling.
Man kan fortsat kontakte os mandag til fredag (også i ferier og på helligdage) på telefon 70 275 285, og i den kommende tid er telefonerne åbne hver dag fra kl. 8-15.
HjemmeTandplejen fortsætter således med både at stå klar med et nødberedskab, der kan afhjælpe borgeren med akutte situationer, men også med over telefonen at være behjælpelig med vejledning til plejepersonalet i god og sund hjemme-mundpleje, så vi på den måde er med til sikre os, at borgerne kan komme igennem denne tid på bedst mulig måde.